Concert Verbonden in Vrijheid

Op dinsdagavond 17 september is het Kerkplein in Sint-Oedenrode het decor van een groots bevrijdingsconcert georganiseerd door Fanfare Nos Jungit Apollo, samen met het Roois Gemengd Koor. Dit evenement staat in het teken van het vieren van 80 jaar bevrijding sinds de Tweede Wereldoorlog en het 160-jarig bestaan van de oudste vereniging van Sint-Oedenrode, Fanfare Nos Jungit Apollo.

Muziek en verhalen
Het concert, met als thema “Vrijheid en Verbondenheid”, omvat een programma waarin muziek en verhalen elkaar afwisselen. De verteller van deze avond Nol Havens van VOF de Kunst zal de kernwoorden vrijheid en verbondenheid vertalen naar actuele onderwerpen, waardoor het thema in een hedendaagse context wordt geplaatst. Ryan van Langen en Janine Pas zullen met hun zangkunsten toepasselijke maar lichte nummers uitvoeren.

Nos Jungit Apollo
Met de viering van 160 jaar Fanfare Nos Jungit Apollo, een vereniging die zijn naam eer aandoet met de betekenis “Apollo (de god van de kunst) verbindt ons”, is het thema verbondenheid de rode draad door het evenement. De vereniging heeft al 160 jaar bijgedragen aan saamhorigheid in de gemeenschap, en het is voor hen een eer om dit speciale concert te mogen organiseren.

Gratis toegankelijk
Alle activiteiten rondom 80 jaar bevrijding Sint-Oedenrode zijn gratis toegankelijk. Het concert vangt aan om 20:00 uur op het Kerkplein in Sint-Oedenrode.

Contact

Kerkplein

5492 AN Sint-Oedenrode

Stuur een e-mail
Bezoek de website

Wanneer

17 september 2024 20:00

Toegang en prijzen

, aanmelden niet nodig.