Over Brabant Herinnert

Brabant Herinnert is een initiatief dat zich richt op het levend houden van de herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog in Brabant. We willen de verhalen en ervaringen van degenen die de oorlog hebben meegemaakt, bewaren en doorgeven aan toekomstige generaties. Via educatieve programma’s, tentoonstellingen en evenementen willen we de geschiedenis van Brabant tijdens de oorlog levend houden en begrip en respect bevorderen.

Stichting Crossroads Brabant ’40-’45 heeft Brabant Herinnert geïnitieerd met financiële ondersteuning van de provincie Noord-Brabant. Brabant Herinnert (voorheen Brabant Remembers) is een partner van Europe Remembers en was een verbindend programma tijdens de viering van 75 jaar vrijheid. Het programma bood een unieke kans om de geschiedenis van Brabant tijdens de Tweede Wereldoorlog te verkennen en te begrijpen.

Studio Herinner op de kick-off van Brabant Herinnert

Partners

Brabant Herinnert is een initiatief van Stichting Crossroads Brabant ‘40-‘45 en wordt mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Brabant. Brabant Herinnert is partner van Europe Remembers. Klik verder voor meer informatie over de partners van Brabant Herinnert.

Contact:

Heb je een vraag? Mail ons via info@brabantherinnert.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

2 + 2 =

Algemeen

Heb je een vraag? Mail ons via info@brabantherinnert.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Kan de vraag niet via de mail dan kan je ons bereiken via 013-3030390. 

Pers

Wil je meer informatie over Brabant Herinnert? Wil je tekst, beeld- of videomateriaal ontvangen? Download hier onze toolkit of neem contact op met onze marketingpartner: VisitBrabant;

Tamara Ernst
Communicatie en PR
M. info@brabantherinnert.nl
T. +31 6 24 36 09 29.

Travel & Trade

Vragen over Travel & Trade? Mail dan naar trade@brabantremembers.com of bekijk hier de Travel & Trade pagina.